• SKATEMASTERS.BG“ е онлайн магазин за трикови тротинетки, BMX, бордове и части за тях.

  Това, което ни отличава от всички останали са нашия дългогодишен опит, ескпертиза и силното желание да осигурим най-доброто на децата, любители на тротинетки, бордове и BMX в страната.

  Опит:

  Именно ние поставихме началото и започнахме да развиваме фрийстайл скутеринга в България, с идеята да предоставим на децата по-голям избор откъм резервни части, комплийти и аксесоари. Нашите първи фенове, които вероятно вече са завършили гимназии или университети, ни познават още от преди разделението ни от velomasters.bg!

  Цели: 
  1. Създадохме skatemasters.bg, за да разграничим велосипедите от тротинетките, което ни позволи да специализираме, с цел да предложим най-доброто от световния пазар. Ние сме утвърден представител на най-добрите марки за тротинетки, BMX и бордове, не само в България, но и вече в цяла Европа. 

  2. Продължаваме да развиваме спорта, като активно спонсорираме състезания и млади момчета! 

  3. Освен развитието на фрийстайл скутеринга и хикс културата - нашата най-важна е цел винаги да бъдем на 100% коректни към нашите клиенти! 
  Винаги да предлагаме най-добрите продукти и да даваме най-добрoто от себе си! 


  Възможности:
  Горди сме, че освен професионална консултация по телефона можем да предложим пълната гама от продукти на живо, в нашите магазини в гр. Русе, София и Стара Загора!  
  В случай, че имате нужда техническо съдействие, ремонт или поддръжка, на същите локации са на ваше разположение и най-добрите механици в страната!