• SKATEMASTERS.BG“ е онлайн магазин за трикови тротинетки, BMX, Mini BMX велосипеди, бордове и части за тях. Всичко това предполагаме сте научили, oще когато сте посетили нашата заглавна страница!

  Това, което ни отличава от всички останали сайтове е безспорно нашия опит, цели и възможности!

  Опит:
  Skatemasters се управлява от същите момчета и момичета, които стоят и зад по-добре познатия на old school феновете на тротинетки - velomasters.bg. Именно ние поставихме началото и започнахме да развиваме този спорт в България, с идеята да предоставим на децата по-голям избор откъм резервни части, комплийти и хиксове.

  Цели: 
  1. Създадохме skatemasters.bg, за да разграничим велосипедите от тротинетките, което ни позволи да специализираме, с цел да предложим най-доброто от световния пазар - тук в България и до ден днешен го правим успешно!

  2. Започнахме да спонсорираме официално едни от най-добрите млади момчета, които карат тротинетки за трикове, като им осигуряваме всичко необходимо, за да се забавляват по любимите скейт паркове, без притеснения!

  3. Освен развитието на фрийстайл скутеринга и хикс културата - нашата най-важна е цел винаги да бъдем на 100% коректни към децата и нашите клиенти! Винаги се стремим да предлагаме най-добрите продукти и да даваме най-добрата възможна консултация относно правилния избор! 

  Възможности:
  Горди сме, че освен професионална консултация по телефона можем да предложим цялата гама от продукти - на живо в нашите магазини в гр. Русе и София! 

  Освен това в случай, че имате нужда от техническо съдействие или не може сами да сглобите някои от компонентите - в нашите магазини ще намерите най-добрите механици в страната, които специализират в тротинетки и велосипеди от години и които, с удоволствие ще Ви съдействат!

  Ще се радваме да ни гласувате доверие, а ние от своя страна ще направим всичко възможно, за да ви гарантираме незабравими моменти, щастие и удовлетворение с любимите си спортове!