Покупка на лизинг чрез УниКредит

Най-важната информация

Ако искате да закупите артикул от сайта, но не желаете да се натоварвате финансово, с пълната сума, може да се възползвате от най-изгодните промоционални схеми на УниКредит:

 Стоков кредит за срок от 6 или 10 месеца, с една първоначална вноска, която автоматично се изчислява от калкулатора на сайта, когато изберете метод на плащане - на лизинг.

При лизинговата схема 9+1 например, заплащате първоначалната вноска (10%) при доставката с ЕКОНТ, а останалите 9 вноски към УниКредит.
Важно: При кандидатстване чрез схема с 0% лихва за продукт, който участва в промоционална кампания/намаление, стоковият кредит може да бъде само за оригиналната цена.

Калкулаторът на сайта ще Ви покаже само примерните стойности за намалената цена, като при потвърждението на поръчката по телефона, ние ще Ви потвърдим точния размер на първоначалната вноска. 

Договорът се подписва изцяло онлайн, през сигурното приложение "Евротръст"- лесно, бързо и удобно. Одобрението става в рамките на няколко часа, а приложението може да изтеглите предварително от Google Play/Appstore или от сайта на EuroTrust.

За одобрение се изискват: Email адрес, име и фамилия, ЕГН, телефон и информация за желаната схема на изплащане, конкретния артикул. 
Тази информация може да попълните директно след добавяне на продукта във вашата кошница, следвайки стъпките за финализиране на поръчката. 

След изпращането на вашата поръчка ще се свържем с Вас за потвърждение и ще отговорим на всякакви въпроси от Ваша страна. 

Предимства

 • Получавате бързо одобрение
 • Плащате равни месечни вноски
 • Без такса разглеждане искане за кредит
 • Без административна такса при одобряване и сключване на договора за кредит
 • Без годишна такса за управление на кредита
 • Бързо, лесно и удобно подписване онлайн или на място в нашите магазини.

  Кандидатствайте за любимите продукти още днес!

  Одобрение, подписване на договор и изпращане на стоката в рамките на 1 работен ден!

  Електрически тротинетки

  Голямо разнообразие от висококачествени електрически тротинетки Kaabo, с най-доброто съотношение цена - пробег/мощност в България.

  Към ел. тротинетки

  BMX

  Маркови BMX колела на световноизвестни американски марки - Cult, Kink, Mission, Cinema. Пълна техническа поддръжка в нашите сервизи с оригинални части на най-добрите цени. 

  Към BMX

  Тротинетки за трикове

  Огромен избор от тротинетки за трикове на доказани марки с висок стандарт за качество. Native, Lucky, Blunt Envy, Addict, Core и още много ТОП марки в света на тротинетките.

  Към триковите тротинетки