Често задавани въпроси


Как мога да поръчам ?


За да поръчате артикул от skatemasters.bg е необходимо да кликнете бутона "добави в количката", след което да следвате стъпките при попълване на Вашите данни за доставка. 

В случаи, че не Ви позволява да завършите поръчката - прегледайте дали не сте пропуснали да отбележите отметките за съгласяване с правата за ползване или дали не сте пропуснали някоя друга стъпка. Ако все още изпитвате затруденения може да направите вашата поръчка на тел. 0893 39 00 13


Кога ще пристигне поръчката ми?


Всички поръчки направени до 17:00 в делничните дни се обработват и изпращат на същия ден, като пристигат при Вас още на следващия!

Поръчки направени в събота и неделя пристигат при Вас в понеделник или най-късно вторник! 

След обработването на всяка поръчка ще получите email с номера на товарителницата, с който може да проследите пратката си по всяко време на денонощието от този сайт: https://www.econt.com/services/track-shipment


Наличен ли е артикул в магазина ви в......?


За да проверите дали даден артикул е наличен в магазина ни в Русе или София може да попитате директно на посочените номера: 
За Русе: 0893 39 00 13 
За София: 0893 32 1313


Коя тротинетка за трикове е подходяща за мен?


За да се ориентирате правилно в избора на тротинетка за трикове вижте повече ТУК. От линка ще получите основната информация, като за пълните подробности Ви съветваме да прочетете нашата блог статия "Как да избереш размер на трикова тротинетка


Предлагате ли услуги рязане на бар и дек ? 


Да, разполагаме със собствени сервизи в Русе и София, които могат да срежат всеки бар на място по желаните от Вас размери. 

За да изрежем бар за тротинетка по желаните от Вас размери при ОНЛАЙН ПОРЪЧКА е необходимо да ги уточните в меню "бележки" при процеса на поръчка. 

Цената за изрязване на бар е между 2 и 12 лв и може да се уточни по телефона при потвърждението на поръчката.
НЕ предлагаме услугата - изрязване на дек.  


Съвместими ли са дадени компоненти за тротинетка ? 


За да разберете повече за съвместимостта между резервните части за трикови тротинетки прочетете повече ТУК
Ако не сте сигурни в съвместимостта на някои компоненти, консултирайте се с нас безплатно на телефон: 0893 39 00 13.


Velomasters.bg и Skatemasters.bg еднакви ли са ? 


Да, skatemasters.bg произлиза от www.velomasters.bg и се управлява от същите момчета и момичета, които стоят зад специализирания магазин за велосипеди и аксесоари. 

Направихме разделението през декември месец 2021, за да предоставим повече и по-добри продукти и услуги за децата, любители на BMX, бордове и тротинетки за трикове. 
Повече може да научите в секцията "За нас"